Marcela Fota

Ei bine aflați că Marcela Fota celebra interpretă de muzică populară despre care vă povestim își are rădăcinile din comuna Melinești județul Dolj. Geben Sie Ihren Suchbegriff ein Erweitert.


Pin On Places To Visit

La doar 47 de ani soțul Marcelei Fota a avut parte de o moarte fulgerătoare.

. Cele două vedete fac tot. Marcela Fota nu a trecut peste moartea soțului. Maria Căpitănescu și Marcela Fota sora sa trec prin momente foarte grele după ce un bărbat necunoscut a început să le contacteze din ce în ce mai des.

Acesta a făcut infarct în a treia zi de Crăciun. Provine dintr-o familie cu 5 copii iar sora sa cea mare i-a fost model în viață. La sfârșitul anului 2020 soțul interpretei alături de care aceasta și-a petrecut ultimii 15 ani din viață a decedat.

Atista și-a pierdut soțul în 2020 la o zi după Crăciun. Singura dorință pe care artista o mai are este să ducă o viață liniștită alături de persoanele dragi. Însă dacă și tu îți dorești ca artista să cânte la tine la.

Și acum cântăreața este distrusă de durere. Tolle Angebote bei eBay für marcela fota. Marcela Fota este o cunoscută artistă de muzică populară.

Artista a îmbrăcat o rochie de. Făcând parte dintre mezinii familiei Marcela Fota era deseori privilegiată. Artista și-a pierdut în urmă cu nouă luni soțul.

Intotdeauna se poate mai bine insa si mai rau. Marcela Fota a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu puțin timp când soțul acesteia s-a stins din viață. Artista a rămas cu un gol imens în suflet după pierderea suferită însă legătura.

Aici s-a născut și tot aici a trăit o. Ceea ce a deosebit-o pe artistă de restul fraților însă a fost o boală ce și-a pus adânc amprenta asupra. Marcela Fota a trecut prin clipe cumplite în urmă cu 8 luni când soțul său a murit fulgerător.

Marcela Fota este una dintre artistele extrem de iubite de către public aceasta fiind invitată să cânte la diverse evenimente. Nu a schimbat absolut nimic în locuință de când. Vezi galeria foto În urmă cu mai bine de un an Marcela Fota și-a pierdut soțul.

Insa mai trist e sa nu ai pe cine pierde pentru ca esti singur. Marcela Fota a vorbit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță despre tragediile din viața ei. Aceasta este nimeni alta decât celebra.

Vestea tulburătoare a șocat-o pe artistă pentru că totul s-a întâmplat fulgerător. Nu sunt pregătită nici nu vreau Marcela Fota și soțul ei s-au căsătorit după 12 ani de relație. Marcela Fota a demonstrat că este o femeie puternică deși a trecut prin cea mai cumplită perioadă din viața ei.

Marcela Fota declară că se încarcă cu energia publicului fapt pentru care a. Marcela Fota se teme cu atât mai mult pentru siguranța sa cu cât de mai bine de un an de la decesul bărbatului iubit locuiește doar cu fiul său. Poliția nu le-a oferit o soluție.

Să pierzi pe cineva drag este greu. Artista se căsătorise anul trecut cu bărbatul cu care trăia de mai bine de 13 ani. Perioada aceasta este una foarte grea pentru Marcela Fota.

Marcela Fota a declarat că orice obiect din casă îi aduce aminte de el și că nu a schimbat nimic în camera unde el obișuia să lucreze nici măcar telefonul mobil de pe masă.


Pin Su Destine Celebre


Pin On Muzica Pentru Bunici


Pin On Muzica


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Marcela Fota Spun Dusmancutele Mele Youtube Bell Sleeve Top Sleeve Top Women


Pin On Muzica Populara


Pin On Places To Visit


Pin On Muzica Arte


Pin On Muzică Populară


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Pin On Belladona


Marcela Fota Colaj Cele Mai Frumoase Melodii 2016 Youtube


Pin On Artă


Pin On Muzica Populara


Pin On Muzica Pop


Pin On Muzica


Stavebnice Retro Toys Retro 2 Retro 1


Pin On Cantece


Pin On Erika Cintece

You have just read the article entitled Marcela Fota. You can also bookmark this page with the URL : https://rosaliabanisnuris.blogspot.com/2022/07/marcela-fota.html

0 Response to "Marcela Fota"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel